Gå direkt till innehåll
Jonna Ekdahl, kommunikatör och administratör, Hiv-Sverige
Jonna Ekdahl, kommunikatör och administratör, Hiv-Sverige

Blogginlägg -

Ny kommunikatör & administratör på Hiv-Sverige

Hej!

Jag heter Jonna Ekdahl och är Hiv-Sveriges nya kommunikatör och administratör. Mitt huvudsakliga uppdrag som kommunikatör är att göra information begriplig och lättillgänglig samt att Hiv-Sverige ska vara en kommunikativ organisation. Det är med mig som ni många gånger kommer att tala med i olika kanaler.

Jag är utbildad kommunikatör med fokus på utvecklingsfrågor. Andra områden som jag har fokuserat på är genus, sociologi och hållbarhetsfrågor, som är utmärkta att ha med sig när en arbetar med kommunikation.

Lära känna världen kan en göra från hemmaplan eller i fält och jag föredrar ofta det sistnämnda. I vintras åkte jag till Kapstaden, Sydafrika för att göra en kort dokumentärfilm om social hållbarhet. Efter besök på organisationer och kliniker som arbetar med hiv samt ett möte med en ny vän som lever med hiv producerade jag och en studiekamrat en dokumentärfilm om att våga tala om hiv och stigma.

Närmast innan har jag praktiserat på Unicef Sverige och arbetat på Sveriges Radio Förvaltnings AB som kommunikatör.

Människors rättigheter och inkludering i samtalet är viktiga för mig och det ser jag fram emot att få arbeta med i den här rollen. Så hålla utkik på Facebook och bloggen för nyheter och uppdateringar!

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Simon Blom

Presskontakt Ombudsman 0707 73 78 84

Relaterat innehåll

Relaterade event

Hiv-Sverige - Nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med och berörs av hiv i Sverige

Hiv-Sverige är en nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med hiv och alla som berörs av hiv i Sverige. Hiv-Sverige arbetar med att förbättra livsvillkoren för personer som lever med hiv. Vi arbetar med påverkas- och opinionsarbete, information och rådgivning. För och av personer som lever med hiv sedan 1990

Hiv-Sverige
INDUSTRIGATAN 6
11246 Stockholm
Sverige