Gå direkt till innehåll
HIV: ÅLDRANDE & CO-MORBIDITETER

HIV: ÅLDRANDE & CO-MORBIDITETER

Tid 12 December 2017 15:00 – 18:00

Plats Hiv-Sverige, Tjurbergsgatan 29, Stockholm.

Välkommen till en halvdagsseminarium om hiv, åldrande och co-morbiditet med gästföreläsarna Giovanni Guaraldi och Anders Blaxhult. 

Välkommen till en halvdagsseminarium om hiv, åldrande och co-morbiditet. Idag är 40% av de som lever med hiv 50 år eller äldre, med högre ålder ökar risken för följdsjukdomar och co-morbiditet.

Giovanni Guaraldi, är mest känd för sitt banbrytande arbete inom området hiv och åldrande. Han kommer att presentera resultaten av arbetet som görs på Modena HIV Metabolic Clinic (MHMC), som följer mer än 4500 personer som lever med hiv, (föreläsningen är på engelska).

Anders Blaxhult från Venhälsan, kommer att presentera resultat från den fleråriga studien, 50+, personer som lever med hiv, där han tillsammans med Göran Bratt följt 346 personer som lever med hiv sedan 1998.

Föranmäl senast den 11 december. Klicka här för anmälan

Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på eftermiddagsfika.

Kategorier

Kontakter

Simon Blom

Presskontakt Ombudsman 0707 73 78 84
Emanuel Karlström

Emanuel Karlström

Presskontakt Strateg Sakfrågor, Press, Kommunikation 0735- 17 36 21

Relaterat innehåll

Relaterade event

Hiv-Sverige - Nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med och berörs av hiv i Sverige

Hiv-Sverige är en nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med hiv och alla som berörs av hiv i Sverige. Hiv-Sverige arbetar med att förbättra livsvillkoren för personer som lever med hiv. Vi arbetar med påverkas- och opinionsarbete, information och rådgivning. För och av personer som lever med hiv sedan 1990

Hiv-Sverige
INDUSTRIGATAN 6
11246 Stockholm
Sverige