Följ Hiv-Sverige

Dragshowgalan och High Heels Entertainments donerar till förmån för personer som lever med hiv

Nyhet   •   Dec 19, 2014 14:39 CET

Dragshowgalan och High Heels Entertainments fantastiska arrangemang under Malmö Pride 2014 väljer att donerar överskottet av intäkterna till personer som lever med hiv.

Totalt doneras 10.382 kr till Hiv-Sveriges arbete med att förbättra livsvillkoren för hiviker och pengarna går oavkortat till aktiviteter av och för personer som lever med hiv med syfte att öka livskvalitén. - Vi vill bidra till att öka livskvalitén för hivpositiva män som har sex med män och vi är glada att vi kan bidra och hoppas kunna göra det fler gånger, säger producenten och dragshowartisten Michael Johansson som är en av initiativtagarna bakom arrangemanget. 

Pengarna som kommer att användas för att anordna sociala aktiviteter för målgruppen i region Skåne av Hiv-Sverige tillsammans med Positiva gruppen Syd är ett välkommet tillskott. - Vi är jätteglada att High Heels Entertainment och Dragshowgalan valt att stödja vårt arbete och det finns helt klart ett behov av att genomföra aktiviteter i regionen berättar Peter Månehall, ombudsman på Hiv-Sverige. - Vi har märkt att regionen drar ner på bidragen till frivilligorganisationerna år efter år . Detta påverkar helt klart livskvalitén för personer som lever med hiv fortsätter Peter Månehall.

Hiv-Sverige tackar till Michael Johansson, dragshowgruppen High Heels, Dragshowgalan och alla som medverkade i detta fantastiska arrangemang till förmån för män som har sex med män som lever med hiv.