Gå direkt till innehåll
Här är Hiv-Sveriges nya logga!

Nyhet -

Här är Hiv-Sveriges nya logga!

I januari 2015 lanserade Hiv-Sverige äntligen sin nya logga. Den nya logotypen har likheter med den gamla för att bevara igenkänning. Nytt är typsnittet som har används och framförallt det röda bandet till vänster om namnet som är speciellt framtaget för Hiv-Sverige. Logotypen är utformat av byrån Jais grafiskform tillsammans med Hiv-Sveriges styrelse och medlemsföreningar, framförallt Positiva Gruppen Väst som varit drivande i arbetet.

Det var viktigt at ta fram ny logga som kommunicerar vad vi står för, vilka vi är idag och varför vi finns. Detta är också en del i organisationens 25 åriga utveckling som symboliserar hur långt vi har kommit och de utmaningar som vi har kvar.

Christina Franzén
Ordförande Hiv-Sverige

Hiv-Sveriges logotyp 2006-2015


Logga 2006-2013

Logga 2013-2014

Ny logga 2015

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Simon Blom

Presskontakt Ombudsman 0707 73 78 84

Relaterat innehåll

Hiv-Sverige - Nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med och berörs av hiv i Sverige

Hiv-Sverige är en nationell rättighets- och påverkansorganisation för alla som lever med hiv och alla som berörs av hiv i Sverige. Hiv-Sverige arbetar med att förbättra livsvillkoren för personer som lever med hiv. Vi arbetar med påverkas- och opinionsarbete, information och rådgivning. För och av personer som lever med hiv sedan 1990

Hiv-Sverige
INDUSTRIGATAN 6
11246 Stockholm
Sverige