Följ Hiv-Sverige

#ITSNOBIGDEAL

Pressmeddelande   •   Jul 28, 2015 11:37 CEST

Mycket har hänt, men att leva med hiv har inte förändrats. Det finns många fördomar och felaktiga uppfattningar om vad det innebär att leva med hiv. Kan man dejta någon som lever med hiv? Kan man få barn? Hur överförs hiv? Måste man inte berätta att man har hiv? Frågorna kan vara många. Ung-Hiv presenterar kampanjen #ITSNOBIGDEAL, its.nobigdeal.nu

Avsikten med kampanjen är att belysa hur det är att leva med hiv 2015, samt att visa för de unga som lever med hiv i Sverige att det finns en plats för dem att träffas på. De kan nämligen vända sig till sin infektionsklinik och få inloggningsuppgifter till No.Big.Deal (nobigdeal.nu), En plattform för dig mellan 15 och 30 år och som lever med hiv.

Läs mer om kampanjen, dela vår videoquiz på sociala medier och visa att du har kunskap.

Lyssna på en mammas brev till sitt väntande barn, rädslan att berätta för sina föräldrar, eller hur det är när kondomen spruckit och man kommer i sin partner.

Ge en person som lever med hiv i Sverige en röst.

its.nobigdeal.nu


Kontaktperson

Simon Blom, Projektledare Hiv-Sverige.

Hiv-Sverige är en nationell paraplyorganisation som tillsammans med sina medlemsföreningar, arbetar för att ständigt skapa förbättrade livsvillkor för personer som lever med hiv.

För och av personer som lever med hiv, sedan 1990

Hiv-Sverige på webben

Hiv-Sverige på FacebookKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.